Kjo faqe uebi është e vjetër dhe do të mbyllet sëshpejti
Për më shumë informacion për Advanced Business Solutions – ABS ju lutemi vizitoni adresën www.abs.al


Kush është ABS?

ABS ltd u themelua në vitin 2002 nga një grup shqiptar inxhinierësh me eksperiencë në fushën e Teknologjive Kompjuterike dhe Telekomunikacionit. Në vitet e hershme të...

Lexo më shumë

Cfarë ofrojmë?

Misioni i ABS është të kontribuojë dhe të ofrojë zgjidhje efikase për të gjitha bizneset në Shqipëri duke përmbushur nevojat në rritje për telekomunikacionin, teknologjitë kompjuterike,...

Lexo më shumë

Pse ne?

ABS është ndër kompanitë me rritje më të shpejtë në tregun e TIK në Shqipëri për 10 vitet e fundit.

Jemi kompani lider në...

Lexo më shumëABS synon të përmbushë nevojat dhe kërkesat e klientëve, si dhe të arrijë standarte gjithmonë e më të larta të cilësisë dhe shërbimeve që ofron.

Për këtë arsye, ne jemi të kujdesshëm të ndërtojmë marrëdhënie të qendrueshmë partneriteti me furnitorët më në zë të tregut për të ofruar zgjidhjet më të fundit teknologjike për klientët tanë.

Ne mbështetemi tek:

  • Partnerë të rëndësishëm:  Markat lider në tregun ndërkombëtar
  • Staf i kualifikuar: Inxhinierë të çertifikuar mbi teknologjitë më të reja
  • Talent dhe dedikim: Klienti i kënaqur është reklama jonë më e mirë

Shërbimet profesionale ICT


ABS synon të ndihmojë kompanitë të përmirësohen në përdorimin e Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit. ABS ofron shërbime profesionale ...

Lexo më shumë

IT OutsourcingQëllimi parësor i ‘’ABS outsourcing’’ është të bëhet një zgjerim i kompanisë së klientit, duke i ofruar vlerën e një departamenti të IT me personel...

Lexo më shumë

Sistemet e komunikimit të biznesit

ABS ka si qëllim të ndërtojë rrjet të qëndrueshëm, funksional dhe me cilësi të lartë në instalim. Teper e rëndësishme konsiderohet edhe estetika e instalimit, duke...

Lexo më shumë

Prodhimi Media/Imazh


Në bashkëpunim me partnerë që kanë eksperiencë në prodhimet audio-video, ABS ofron një gamë të gjerë të shërbimeve të prodhimit me porosi si:Video, Reklama TV...

Lexo më shumë
Shiko të gjitha